fbpx

Copil de 5 ani, împuşcat mortal în SUA, în timp ce câțiva adolescenţi filmau un videoclip pentru rețelele sociale

Un copil de cinci ani a fost împuşcat mortal în Statele Unite, în timp ce un grup de adolescenţi filma un videoclip pentru a-l posta pe reţelele de socializare, a anunţat sâmbătă poliţia din oraşul Brooklyn Park, statul Minnesota, scrie Digi24.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Un băiat de 13 ani este suspectat că a tras accidental în timp ce mânuia o armă de foc, a precizat Poliţia din Brooklyn Park pe Facebook. El a fost arestat şi plasat într-un centru pentru minori.

„Alţi câţiva minori au fost prezenţi” la locul tragediei, o casă din acest oraş situat la periferia Minneapolis, unde „încercau să filmeze un videoclip pentru reţelele sociale”, se menţionează în comunicatul Poliţiei, preluat de AFP, potrivit Agerpres.

Armele de foc au făcut cel puţin alte 35 de victime joi, în Statele Unite, când americanii au sărbătorit Ziua Recunoştinţei, una dintre cele mai populare sărbători ale ţării, potrivit site-ului Gun Violence Archives.

O fetiţă de cinci ani a murit în South Fulton, o suburbie a oraşului Atlanta. Familia ei a declarat pentru WCB-TV că fetiţa a declanşat accidental o armă lăsată pe un scaun. Poliţia a declarat însă că un copil de trei ani este cel care a tras accidental, informează Fox News.

Violenţele cu arme de foc au crescut de la începutul pandemiei în Statele Unite. Peste 40.000 de persoane au murit împuşcate de la începutul anului, inclusiv sinucideri, printre victime numărându-se şi 274 de copii sub 12 ani, potrivit Gun violence Archives.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button