fbpx

Copiii unei grădinițe din Siberia fac dușuri cu apă rece, în plină iarnă, pentru a combate bolile și infecțiile

Copiii de la o grădiniță siberiană se dezbracă în lenjerie intimă și își toarnă peste corp o găleată cu apă rece, ca parte a programei școlareLa grădinița de stat numărul 317 din Krasnoyarsk, Siberia, se crede că acest lucru menține sănătatea elevilor și oprește infecțiile.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Copiii au parte de dușurile reci zilnic, după o saună fierbinte, atâta timp cât temperatura nu este mai mică de -25C. Majoritatea părinților își dau permisiunea pentru dușul rece, despre care se susține că duce la mai puține imbolnăviri ale elevilor într-un an obișnuit.

Citeşte şi: Cum a transformat o profesoară curtea școlii într-o sală de clasă veritabilă: „Nu puteam să nu le văd zâmbetele copiilor!”

De asemenea, elevii sunt învățați exerciții de respirație pentru temperaturi scăzute, scrie digi-life.tv.

„Copiii care au parte de dușuri cu apă rece ca gheața sunt, de asemenea, mai sensibili, mai echilibrați și mai optimiști. Sunt mai bine organizați, iar noi nu forțăm pe nimeni”, a declarat una dintre profesoare.

Lyubov Daniltsova, o altă profesoară, a declarat că școala are permisiunea doctorului.

„Medicul nostru confirmă faptul că elevii din grupurile care practică dușurile cu apă rece trec mult mai ușor prin sezonul gripal”.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button