fbpx

Chiar dacă anterior se anunța că nu îl va felicita, Putin i-a adresat un mesaj lui Biden: „Sunt gata să interacționăm”

Vladimir Putin i-a adresat un mesaj de felicitarea lui Joe Biden, președintele ales al Statelor Unite. Felicitarea vine în pofida faptului că, anterior, purtătorul de cuvânt al liderului de la Kremlin anunța că acesta nu îi va transmite tradiționala adresare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Putin a transmis mesajul de felicitare după ce marți, 15 decembrie, rezultatul scrutinului a fost confirmat de către Colegiul Electoral american. „Sunt gata să interacționăm”, a menționat președintele rus în mesaj.

„Îi urez președintelui ales succes și îmi exprim încrederea că Rusia și Statele Unite, care poartă responsabilitate în ce privește securitatea globală, vor putea, în ciuda dezacordurilor, să ajute la rezolvarea problemelor și provocărilor pe care le întâmpină lumea”, a spus Vladimir Putin.

Amintim că Joe Biden a câștigat alegerile prezidențiale americane de pe 3 noiembrie. Acesta a obținut peste 81 de milioane de voturi – mai mult decât orice alt candidat din istorie. Noul lider de la Casa Albă urmează să depună jurământul pe 20 ianuarie.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button