fbpx

Cel mai scump transfer din istoria Manchester United? Jucătorul pentru care ar urma să plătească 115 milioane de euro

Manchester United, ocupanta locului șapte în Premier League, pregătește cel mai important transfer din istoria clubului, scrie digisport.ro.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Diavolii roșii” vor să-l aducă pe mijlocașul englez Declan Rice (22 de ani) de la West Ham United. Presa engleză anunță că Manchester United este dispusă să achite 115 milioane de euro pentru Rice.

În acest moment, cel mai scump transfer din istoria clubului Manchester United este cel al lui Paul Pogba, din vara anului 2016. Mijlocașul francez a costat 105 milioane de euro.

Manchester United este pregătită să se despartă de Pogba în vara acestui an, în condițiile în care francezul este în ultimele șase luni de contract.

Declan Rice poate juca atât ca mijlocaș central, cât și ca fundaș central. A strâns 27 de meciuri și două goluri pentru naționala Angliei.

David Moyes, antrenorul lui West Ham, a declarat că n-are emoții în privința unui transfer al căpitanului Declan Rice și a subliniat că fotbalistul nu este de vânzare, având un angajament pe termen lung cu acest club.

Ralf Rangnick, antrenorul lui Manchester United, a declarat că transferurile în perioada de iarnă au sens doar dacă aduc un plus important pentru echipă.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button