fbpx

Bărbatul care avea cea mai mare familie din lume s-a stins din viață. A lăsat în urmă aproximativ 40 de soții și 90 de copii

Un bărbat din India a decedat la 76 de ani și a lăsat în urmă aproximativ 40 de soții și 90 de copii. Acesta era conducătorul unei secte religioase care practica poligamia.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ziona Chana locuia în statul indian Mizoram. El suferea de diabet și hipertensiune și a fost preluat duminică seara, însă a murit în drum spre spital.

Chiar și așa, medicii afirmă a început să se simtă rău mult mai devreme. Conform libertatea.ro, cu referire la BBC, nu se cunoaște exact numărul membrilor familiei sale.

Acesta ar fi avut cel puțin 39 de soții, care au adus pe lume 94 de copii. Ulterior, s-au născut și cel puțin 33 de nepoți, dar și un strănepot. Alte surse însă vorbesc de 38 de soții și 89 de copii, sau în că bărbatul avea peste 40 de consoarte.

Ziona locuia alături de soții într-o casă cu 100 de camere. Locul a devenit anterior popular, deoarece turiști din întreaga lume veneau să vadă cum locuiește familia sa.

Articole asemănătoare

Back to top button