fbpx

Avertisment dur al Casei Albe pentru Putin dacă Rusia atacă Ucraina. Biden: Consecințele vor fi devastatoare

Joe Biden i-a transmis omologului său rus, Vladimir Putin, că Rusia va plăti preț devastator dacă atacă din nou Ucraina. În același timp, liderul american a punctat că „nu a fost niciodată opțiune” ca SUA să trimită trupe pe teritoriul ucrainean.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Mai cu seamă, atenționarea lui se referă la sancțiuni economice. „I-am transmis cât se poate de clar președintelui Putin că, dacă intră în Ucraina, consecințele economice pentru țara sa vor fi devastatoare”, a spus Joe Biden jurnaliștilor americani.

Șeful Casei Albe și liderul de la Kremlin au avut săptămâna trecută o discuție telefonică de aproximativ două ore, conform Digi24, cu referire la Reuters. Tensiunile între Rusia și Ucraina, dar și eventualele sancțiuni, par să fi fost printre principalele subiecte ale convorbirii celor doi oficiali.

La rândul său, Putin a punctat că responsabilitatea nu trebuie transferată pe umerii Rusiei. Acesta a acuzat NATO că ar avea încercări periculoase de a cuceri teritoriul ucrainean și de a dezvolta potențialul militar la granițele ruse.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button