fbpx

Alertă de călătorie în Grecia: De ce trebuie evitată regiunea în următoarele zile?

Serviciul Național de Meteorologie elen a emis o avertizare cu privire la precipitații abundente, furtuni puternice însoțite local de grindină și intensificări însemnate ale vântului. În context, Ministerul român de Externe avertizează persoanele care vor să se ducă în Grecia despre eventuale dificultăți pe care le pot întâmpina.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Atenționarea este valabilă în perioada 19-20 iulie, transmite libertatea.ro. Intemperia va afecta în mare parte nordul și centrul Greciei, în special regiunile Epir, vestul și centrul Macedoniei, Tesalia, insulele Sporade și părțile de nord ale regiunii Attica și insulei Evia.

De menționat este că și moldovenii pot călători în Grecia, inclusiv cu pașaport biometric. Condiția este ca aceștia să dețină rezultatul negativ al testului la COVID-19, certificat care atestă prezența anticorpilor sau dovada imunizării.

Totuși, țara noastră a inclus Grecia în zona roșie. Așadar, persoanele care revin de acolo și nu dețin certificate de imunizare vor fi plasate în autoizolare.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button