fbpx

video | Marina Tauber: Oamenii l-au delegat pe Ilan Șor să preia funcția de premier

Președintele Partidului Șor, Ilan Șor, a fost delegat la funcția de premier în cadrul unei întâlniri cu cetățenii din Orhei, care a avut loc ieri. Fostul primar al orașului a intrat în direct prin internet pentru a le vorbi despre obiectivele formațiunii în perspectiva următoarelor alegeri. Imaginile au fost publicate pe Facebook de vicepreședinta formațiunii, Marina Tauber.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deputata a scris pe pagina sa că „practic, la Orhei, Ilan Șor a fost delegat să preia funcția de prim-ministru al Republicii Moldova. Este un gest care ne încurajează, ne dă un plus de energie și ne motivează să învingem”.

Potrivit ei, reacția orheienilor exprimă recunoștința și prețuirea care i-o poartă lui Ilan Șor, dar și faptul că îl susțin în continuare.

Tauber a mai adăugat că locuitorii din Orhei sunt primii care au salutat intenția lui Ilan Șor de a deveni premier.

„Prin urmare, noi, echipa lui Ilan Șor, ne asumăm repetat și public angajamentul cu care am pornit în această nouă bătălie — să lucrăm pentru oameni și să le facem viața mai bună!”, a conchis Marina Tauber.

Vineri, Partidul ȘOR s-a lansat oficial în cursa electorală pentru alegerile anticipate din 11 iulie. Liderul formațiunii a prezentat într-o intervenție video programul și viziunea sa politică și a menționat că, de această dată, își propune să preia funcția de prim-ministru.

📣 „Electorala 2021” reprezintă o rubrică în care sunt publicate informații de prezentare a concurenților electorali la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, ideile lor, mesajele de campanie ce pot fi expediate de echipele concurenților electorali.  

Articole asemănătoare

Back to top button