fbpx

„Trei grupuri politice vor să ne fure victoria”. Igor Munteanu: Numai Platforma DA poate garanta formarea unui Guvern pro-UE

Doar intrarea în Parlament a Platformei DA, în rezultatul alegerilor anticipate din 11 iulie, poate fi garanția formării unui Guvern pro-european. De această părere este vicepreședintele formațiunii, Igor Munteanu. Deputatul a scris, într-o postare pe Facebook, că în prezent se urmărește „să izoleze PAS de Platforma DA, având drept scop central păstrarea controlului asupra fluxurilor financiare și organelor de forță”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Platforma DA este singurul partid care nu convine. Suntem partidul care a anchetat marile lor hoții, punând în mișcare anchetele penale în Republica Moldova și în străinătate contra acestor baroni ai corupției și fraudelor.

Nu subestimăm pericolul revanșei. Îl evaluăm corect și vă spunem – numai Platforma DA poate fi garanția formării unui Guvern pro-Uniunea Europeană, național, capabil să înfrunte marile provocări ale guvernării din vara-toamna anului 2021. Vom duce la capăt cele începute în Parlament (2019-2020) și vom respinge orice cârdășii imorale, care se văd la orizont”, a scris Munteanu.

„Ieri am urmărit la Jurnal TV un individ dubios, care cerea „aderarea RM la Rusia și păstrarea Armatei a 14 pe deplin echipate, să ne apere de Europa”. Pentru asemenea afirmații, acest individ ar fi fost plesnit în Ucraina și aruncat în stradă, acolo unde trebuie să fie aruncați separatiștii. Tot ieri, într-un alt studio de TV, niște cinovnici obraznici, agățați la Orhei de interesele „grupului criminal organizat al lui Shor” (Copy-right-ul îi aparține actualului Procuror General), ne dădea lecții de bună guvernare și management urban la Orhei.

Individul cu pricina se purta de parcă nici usturoi nu a mirosit, și nici bănci nu a fraudat în viața lui. Nici concesiuni nu a trucat și nici deputați nu a cumpărat, de-a valma cu primari, consilieri, miniștri, tot la grămadă sub semnul clar al corupției. Între timp, găștile corupte ale PSRM își ling rănile, își plombează dinții, visând la o mare revanșă politică contra celor care l-au detronat în 2020 pe liderul lor corupt, Igor Dodon”, a mai scris reprezentantul Platformei DA.

„Aliniați sub cizma interesele Rusiei și ale crimei organizate, trei grupuri politice vor să ne fure victoria în aceste alegeri”, a menționat Igor Munteanu.

Potrivit lui, este vorba de „grupările lui Dodon, Șor și Usatâi, asistați de clone și sateliți distribuiți pe stânga și pe dreapta scenei electorale”.

„Astăzi, cei trei „capo di tutti cappi” nu au imunitate, dar în curând ei ar putea s-o obțină. De fapt, toată intriga acestei campanii ține de împăcarea la care au ajuns capii unor grupuri infracționale, reprezentate de Platon, Șor și Dodon, Usatâi și Plahotniuc. Aceștia au pus de-o mare revanșă contra celor care-și doresc un stat democratic și european în R.Moldova.

Ei sunt cei care se opun cel mai mult Platformei DA prin sondaje înveninate, prin atacuri suburbane, prin idei false după care, Republica Moldova „poate fi condusă numai de guverne monocrome”. Planul lor este să mențină RM într-un scenariu de avarie, într-un mediu de instabilitate și haos controlat de „capo”, a adăugat politicianul.

📣 „Electorala 2021” reprezintă o rubrică în care sunt publicate informații de prezentare a concurenților electorali la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, ideile lor, mesajele de campanie ce pot fi expediate de echipele concurenților electorali.  

Articole asemănătoare

Back to top button