fbpx

live | Socialiștii protestează la CSJ: Solicită anularea deciziei CA de a reduce numărul secțiile de votare pentru transnistreni

Socialiștii protestează în aceste momente în fața Curții Supreme de Justiție (CSJ). Aceștia cer anularea deciziei Curții de Apel Chișinău (CA) de a reduce numărul secțiilor de vot pentru transnistreni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La manifestație este prezent președintele BECS, Igor Dodon. Cei prezenți la protest scandează lozinci precum „Vrem dreptate”, „Noi suntem poporul”, „Votul nu se fură”.

Amintim că inițial Comisia Electorală Centrală a decis că pentru cetățenii din stânga Nistrului vor fi deschise peste 40 de secții de votare. Curtea de Apel Chișinău, însă, a dispus că pot funcționa maxim 12. Drept urmare, socialiștii au anunțat deja că vor organiza proteste dacă hotărârea se va menține.

📣 „Electorala 2021” reprezintă o rubrică în care sunt publicate informații de prezentare a concurenților electorali la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, ideile lor, mesajele de campanie ce pot fi expediate de echipele concurenților electorali.  

Articole asemănătoare

Back to top button