fbpx

doc | „O victorie pentru Platforma DA și R. Moldova”. Năstase, despre decizia CA Chișinău privind secțiile de votare pentru regiunea transnistreană

După ce ieri, 8 iulie, Curtea de Apel a decis reducerea numărului secțiilor de vot în Transnistria, Andrei Năstase, liderul Platformei DA, afirmă că această decizie este o nouă victorie atât a formațiunii, cât și a Republicii Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Curtea de Apel a admis integral contestația depusă de Platforma DA către CEC și a anulat parțial actul administrativ normativ în anexa la punctul 1 din decizia CEC cu privire la organizarea secțiilor de votare pentru alegătorii din stânga Nistrului, orașul Bender și unele localități din raionul Căușeni.

Astfel secțiile de votare din zonele necontrolate de autoritățile constituționale de la Chișinău nu vor fi deschise”, a scris Andrei Năstase pe pagina de Facebook.

Amintim că ieri, 8 iulie, Curtea de Apel a decis ca numărul secțiilor de votare pentru transnistreni să fie redus de la 41 la 12. Judecătorii au admis integral contestația Platformei Demnitate și Adevăr (DA).

📣 „Electorala 2021” reprezintă o rubrică în care sunt publicate informații de prezentare a concurenților electorali la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, ideile lor, mesajele de campanie ce pot fi expediate de echipele concurenților electorali.  

Articole asemănătoare

Back to top button