fbpx

Audit electoral 2021 | Candidatul cu salariu de 198.000 de dolari, vilă primită drept donație și mașină în folosință. Averea declarată de Gheorghe Cavcaliuc

Auditul electoral realizat de ZUGO continuă. De această dată examinăm averea liderului de partid care are salariu de 198.000 de dolari și vilă primită drept donație.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Gheorghe Cavcaliuc a depus la Comisia Electorală Centrală declarația pe proprie răspundere pe 12 mai. Venitul este indicat pentru perioada ianuarie 2019 – decembrie 2020.

În acest interval, Cavcaliuc a beneficiat și de remunerări pentru activitatea în cadrul Poliției. Pe lângă salariu, el a primit pensie de 146.400 de lei, indemnizație pentru concediu neutilizat și de eliberare. De asemenea, politicianul inclus în document și două tranzacții de vânzare a apartamentelor, suma totală depășind 100.000 de dolari, subiecți ai bunurilor fiind copii minori.

Cavcaliuc conduce un Mercedes despre care afirmă că este primit în folosință. El are în proprietate o vilă care, la fel, a fost primită drept donație.

Pe de altă parte, Renato Usatîi dezvăluia miercuri că liderul PACE ar avea proprietăți nedeclarate la București și a informat că a sesizat ANI și Procuratura despre acest fapt. Drept replică, ex-polițistul a punctat că a mai semnat ulterior o altă declarație, unde se regăsesc informațiile despre locuința din România.

Cavcaliuc nu are credite și depozite, însă deține și două terenuri. În declarație, în dreptul lor este indicată suma de 0 și 304 lei.

CITEȘTE ȘI:

Audit electoral 2021 | Terenuri de circa 250 de lei și un Volkswagen din 2009. Averea pe care o declară liderul PAS, Igor Grosu

Audit electoral 2021 | Dodon declară că nu are mașini, iar soția ar câștiga mai mult, fiind angajată la o companie afiliată PSRM

 

📣 „Electorala 2021” reprezintă o rubrică în care sunt publicate informații de prezentare a concurenților electorali la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, ideile lor, mesajele de campanie ce pot fi expediate de echipele concurenților electorali.  

Articole asemănătoare

Back to top button