fbpx

video | Cavcaliuc și Usatîi se fac cu ou și oțet: „Dragă balabol”. „Eu nu ți-s pas cu pas, cu mireasa”

Renato Usatîi și Gheorghe Cavcaliuc și-au adresat mai multe acuzații în cadrul declarațiilor de presă făcute miercuri. Liderul Partidului Nostru l-a acuzat pe Cavcaliuc că nu ar fi declarat o locuință în România, iar șeful PACE afirmă că oponentul său ar avea legături cu lumea criminală.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Referitor la acuzațiile lui Usatîi, Cavcaliuc a menționat că mai are o declarație, semnată în aceeași zi cu prima. În același timp, fiecare dintre politicieni a declarat că ar urma să ajungă în pușcărie pentru ani buni.

„Eu nu ți-s pas cu pas, cu mireasa”, i-a transmis Usatîi lui Cavcaliuc. La rândul său, ex-polițistul i s-a adresat primarului de Bălți cu expresiile „dragă balabol” și „privet balabol”.

De menționat este că anterior cei doi lideri de partid au mai avut și alte confruntări în spațiul public. Bunăoară, Usatîi l-a numit obscen pe Cavcaliuc în studioul unui post de televiziune, iar Cavcaliuc l-a amenințat.

📣 „Electorala 2021” reprezintă o rubrică în care sunt publicate informații de prezentare a concurenților electorali la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, ideile lor, mesajele de campanie ce pot fi expediate de echipele concurenților electorali.  

Articole asemănătoare

Back to top button