fbpx

video | Locuințe sociale accesibile, cu rata lunară de 500 de lei și fără dobândă. Promisiunea Violetei Ivanov pentru tineri

Candidata Partidului Șor la funcția de președintă, Violeta Ivanov, consideră că susținerea tinerelor familii trebuie să devină una dintre politicile prioritare ale statului. Potrivit ei, asta ar duce la diminuarea exodului populației, care a atins proporții amenințătoare în ultimii ani.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Violeta Ivanov susține că experiența orașului Orhei, unde echipa lui Ilan Șor a implementat cu succes mai multe programe sociale, inclusiv destinate tinerilor familii, trebuie extinsă la nivel național.

„Este vorba, întâi de toate, de oferirea locuințelor tinerilor specialiști și acordarea unor credite foarte avantajoase la cumpărarea lor. Cei care le accesează achită lunar doar 500 de lei timp de 35 de ani. Asemenea blocuri cu locuințe pentru tineri au fost construite la Orhei, iar zeci de familii, în special angajații din sfera bugetară, au devenit beneficiari ai acestui program.

Această experiență pozitivă de la Orhei a fost inclusă și în programul meu electoral „Moldova-2024” și e parte a planului echipei noastre, care conține mai multe măsuri de susținere a tinerelor familii”, afirmă Violeta Ivanov.

Potrivit Partidului Șor, partea socială a programului prezidențial „Moldova-2024” al Violetei Ivanov conține mai multe soluții referitoare la redresarea situației tinerilor, păturilor social-vulnerabile și pensionarilor, iar candidata formațiunii este convinsă că, odată puse în aplicare, acestea ar îmbunătăți situația în patru ani, așa cum s-a reușit performanța la Orhei, unde echipa lui Ilan Șor a desfășurat mai multe reforme într-un termen record.

📣 „Electorala 2020” reprezintă o rubrică de promovare a candidaților la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie 2020. Aici sunt publicate informații de prezentare a candidaților, ideile lor, mesajele de campanie ce pot fi expediate de echipele concurenților electorali.

Articole asemănătoare

Back to top button