fbpx

„Peste patru ani nu vor exista sate fără iluminat stradal”. Promisiunea Violetei Ivanov

Implementarea în practică a programului „Moldova – 2024” va permite dezvoltarea într-un ritm avansat a infrastructurii, în special a celei rurale, susține candidata Partidului ȘOR la alegerile prezidențiale, Violeta Ivanov.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deputata afirmă că una dintre priorități este și iluminarea stradală a localităților, astfel încât peste patru ani să nu mai existe sate în care cel puțin străzile principale să nu fie iluminate. Potrivit ei că echipa Partidului ȘOR are o bună experiență în privința iluminării localităților din întreaga țară.

„Unul dintre obiectivele programului meu și al echipei Partidului ȘOR, „Moldova-2024”, este să elimine diferența dintre sat și oraș. Toți cetățenii țării trebuie să se bucure de condiții decente de trai și de infrastructură modernă. În anul 2024 în țara noastră nu vor mai exista localități, cât de mici, unde cel puțin străzile principale să nu fie iluminate.

Iluminarea stradală a devenit practic o carte de vizită pentru toate localitățile administrate de membrii echipei Partidului ȘOR. Am început în 2015 la Orhei, după care ne-am extins și în alte orașe și sate. În mai puțin de un an am reușit să transformăm Taraclia în cel mai luminos oraș din regiunea de sud, după ce am realizat programul nostru într-un timp record”, notează Violeta Ivanov.

Amintim că, echipa Partidului ȘOR a finalizat proiecte de iluminare stradală deja aproximativ în 30 de localități din Republica Moldova, inclusiv orașele Orhei și Taraclia, iar în prezent au loc lucrări în alte câteva zeci de sate și comune.

📣 „Electorala 2020” reprezintă o rubrică de promovare a candidaților la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie 2020. Aici sunt publicate informații de prezentare a candidaților, ideile lor, mesajele de campanie ce pot fi expediate de echipele concurenților electorali.

Articole asemănătoare

Back to top button