fbpx

VOX | Cele mai mari provocări din viața unui student: Momentele care i-au marcat pe actualii și foștii cursanți

Se spune că anii de studenție sunt cei mai frumoși și importanți din viața unui om, fiind plini de diverse evenimente, care își pun amprenta asupra personalității noului adult.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

ZUGO a realizat i-a întrebat pe actualii studenți și foștii absolvenți ce i-a marcat cel mai mult în anii de studenție – provocările și cele mai memorabile amintiri.

Anume în perioada de studenție am realizat un lucru important, echilibru între distracție și învățătură, pentru că acum să îmi pot asigura un trai decent mie și fetiței mele. Am mai multe provocări legate de viața de student: trezitul de dimineață, perechile care parcă nu mai aveau sfârșit, dar cea mai mare provocare rămâne a fi tezele de an”, menționează Anastasia Loghin.

„Cea mai mare provocare din viața de student era să nu adorm la perechi, iar cea mai frumoasa amintire, dacă sincer, nu știu care ar fi. Cred că acea în care am scăpat de câteva restanțe”, menționează Cristina Aga.

„Cea mai frumoasă amintire din anii mei de studenție a fost obținerea diplomei de „Merit Civic”, doi ani consecutivi, am fost activă în toate activitățiile extracuriculare din cadrul UPSC. Provocare rămâne teza de licență unde i-am schimbat tema cu o săptămână înainte de presusținere”, zice Tatiana Andonii.

„Provocare a fost când am pierdut la cărți și am cântat în coridor, la cămin, la 12 noaptea. Da, au fost și de astea. Cea mai frumoasă amintire este sărbătorirea primei burse de merit cu cea mai bună vecină”, menționează Daniela Traci.

„Frumoase amintiri am din prima zi de universitate când am făcut cunoștință cu profesorii, regulamentul universități și organizațiile nonguvernamentale din cadrul universități. Foarte mult îmi doream să aplic la aceste organizații pentru a fi activ în viața studențească. Provocare era trezitul în fiecare dimineață și perechiile foarte lungi”, zice Dinu Moldoveanu.

Autoare: Cristina Darii, stagiară

Articole asemănătoare

Back to top button