fbpx

Visezi să devii om de afaceri și vrei să descoperi lumea antreprenoriatului? America House te invită la o școală de dezvoltare personală online

Ai între 16 și 19 ani și vrei să descoperi lumea antreprenoriatului? America House Chișinău te provoacă să participi la Școala de Dezvoltare Personală și Antreprenoriat, pe parcursul căreia vei descoperi domeniul afacerilor și leadership-ului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Alături de semeni și mentorii școlii, îți poți definitiva propria idee. În cadrul evenimentului vei interacționa cu antreprenori de succes și vei afla cum poți aduce un impact pozitiv societății.

Printre mentorii proiectului se numără:

  • Doru Curoșu – primul moldovean nominalizat de revista Forbes în Top 30 cei mai influenți tineri din Europa;
  • Viorica Cerbușca – specialistă în dezvoltarea afacerilor, fondatoare și director YEP Moldova, o platformă internațională care ajută studenții să lanseze un start-up, utilizând metodologia abordată de universitățile de top din lume;
  • Ruslan Cojocaru – antreprenor;
  • Cornel Amariei – inventator inclus în topul Forbes 30 under 30 Europe.

Școala se va desfășura online în limba română. Pentru a participa ai nevoie doar de angajament, dedicare, un gadget cu conexiune stabilă la internet și o idee de afaceri pe care ai dori să o definitivezi pe parcursul desfășurării școlii. Află mai multe despre eveniment aici.

Aplicările sunt acceptate până pe 14 Iulie, iar pentru a te înregistra trebuie să completezi acest formular. 

Articole asemănătoare

Back to top button