fbpx

Pe final de vară, revigorează-ți creierul. Interact Club Chișinău te provoacă la cel mai interactiv joc intelectual

Vacanța de vară este deja pe sfârșite și vrei sa profiți din plin de timpul rămas?
Interact Club Chișinău îți vine în ajutor și te invită vineri, 23 august, ora 15:00, la cel mai interactiv joc intelectual – „InterQ”. Evenimentul se va desfășura la Biblioteca municipală „B.P. Hașdeu”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cu un concept nou și original, acesta îți oferă ție și prietenilor tăi oportunitatea de a petrece o după-amiază relaxantă și productivă în același timp. Diversitatea întrebărilor, dar și numeroasele nivele de dificultate propuse te vor ajuta să-ți apreciezi propriul potențial, să-ți dezvolți intuiția și să lucrezi eficient în echipă.
Domeniile le poți alege chiar tu, în conformitate cu interesele tale si ale întregii echipe, completând formularul de înregistare.

Regulile jocului sunt foarte simple:

  • există câteva categorii de întrebări (pe care le puteți alege chiar voi, completând formularul de înscriere); Pentru noi actualizări privind domeniile alese și alte detalii, te îndemnăm să urmărești pagina evenimentului.
  • fiecare categorie are 5 nivele de complexitate, punctajul variind de la 100 până la 500 de puncte per întrebare (în funcție de nivelul de dificultate)
  • echipele a câte 6 persoane maxim au la dispoziție un minut pentru a răspunde la întrebarea selectată.

Taxa de participare este de 20 de lei.

Îți place ideea? Să știi că asta nu e tot. Interact Chișinău premiază echipa care acumulează cel mai mare punctaj.

Articole asemănătoare

Back to top button