fbpx

Lecție publică: Învață de la specialiști despre corupție și lupta împotriva acestui fenomen. Cum te poți înscrie

Veste bună pentru cei care își doresc să învețe mai multe despre corupție și lupta împotriva acestui fenomen. Va avea loc o lecție publică online, la care pot participa toți doritorii.

Evenimentul se va desfășura pe 13 mai, pe platforma ZOOM de la 15:00 până la 16:30. La eveniment sunt invitați studenți/te și masteranzi ai facultăților de drept, relații internaționale, jurnalism etc. din Republica Moldova, precum și tineri-profesioniști/tinere-profesioniste interesați/te de acest subiect etc.

Pentru înregistrare la lecția publică este necesară completarea acestui formular, până pe 11 mai curent. Linkul pentru conectare la ZOOM va fi transmis prin poșta electronică înainte de eveniment.

Printre formatorii evenimentului se numără Laura Ștefan, expert anticorupție, Expert Forum România și Vladislav Gribincea, președintele Centrului de Resurse Juridice din Moldova.

În timpul lecției participanții/participantele vor afla despre:

    •  ce reprezintă fenomenul corupției;
    • care sunt instrumentele de prevenire și combatere a corupției;
    • care este experiența României în combaterea corupției;
    • ce urmează să întreprindă Republica Moldova în acest sens etc.

Lecția publică va aborda atât aspectele teoretice cât și pe cele practice pe baza unor studii concrete. Mai multe detalii aflați de pe pagina de Facebook a evenimentului.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului „Suport instituțional pentru dezvoltarea organizației”, implementat de CRJM și finanțat de Suedia.

Articole asemănătoare

Back to top button