fbpx

foto | În R. Moldova se va desfășura un turneu internațional de streetball. Câștigătorii vor merge la Finala Mondială din Egipt

Campionule, acum este timpul tău: Red Bull Half Court s-a întors și te caută pe tine și pe coechipierii tăi să participi pe 12 iunie ora 16:00 la Chișinău parcul Valea Trandafirilor, gazda calificării a celui mai dinamic turneu de baschet 3 la 3 din lume.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Sportivii din Chișinău vor concura pentru un loc în Finala Națională,  unde vor fi încoronați campionii Moldovei. Acei campioni naționali vor reprezenta Moldova la Finala Mondială din Egipt la sfârșitul lunii septembrie 2022.

Red Bull Half Court oferă un format unic de turneu pentru a-i încorona pe cei mai buni jucători de streetball din lume. Cu un format de serii deschise și participanți din peste 27 de țări în 2022, devenind cel mai global turneu de streetball.

Cunoscutul Dušan Bulut in lumea streetball-ului,  care a condus echipa Serbiei la Finala Mondială din 2021, spunea: „Ceea ce îmi place cel mai mult la Red Bull Half Court că este autentic pentru străzi și nu este vorba doar despre baschet. Atmosfera este de necrezut. Am călătorit în toată lumea și joc peste tot, dar aceasta este esența sportului: terenurile de strada și streetball-ul”.

Fidel culturii autentice de streetball, turneul este plin de muzică, artă, divertisment și modă. În 2021, 11 terenuri din șapte țări au fost renovate și transformate de artiștii locali, toate în coordonare cu comunitățile din zona. Mai multe terenuri vor fi reînnoite în acest an, iar când turneul se va termina, locurile revitalizate unde sa desfasurat competitia rămân pentru a bucura localnicii.

Bulut spunea: „Este un sentiment special, un mediu special. Îmi place ca ramane acea moștenire dupa reconstruire a terenurilor pentru comunitățile locale, care va exista mult timp după ce cariera mea se va termina.”

Înscrie-te acum și condu echipa către Finala Mondială.

 Despre Red Bull Half Court

Red Bull Half Court este un turneu global de streetball. Cea mai dinamică versiune de baschet 3 la 3, totul este să bagi cat se poate de multe mingi in cos și să jucați o ofensiva pe o nota înaltă pentru a distruge apărarea echipei adverse.

Din ianuarie până în septembrie 2022, peste 12.000 de jucători din peste 27 de țări se confruntă în comunitățile lor pentru a câștiga un loc la Finala Mondială de la Cairo, Egipt (28 septembrie – 2 octombrie).

Articole asemănătoare

Back to top button