fbpx

ASEM a desemnat 10 cei mai buni absolvenți ai promoției 2019. Studenții s-au ales cu daruri și vor fi înscriși Cartea de Aur

Tradițional, ASEM a desemnat 10 cei mai buni absolvenți care au înregistrat performanțe atât la studii, cât și în activitățile extracurriculare. Numele lor vor fi înscrise în Cartea de Aur a absolvenților.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Absolvenții de Onoare, promoția 2019, sunt:

  1. Tatiana Costin, Facultatea Business și Administrarea Afacerilor;
  2. Nadejda Vieru, Facultatea Business și Administrarea Afacerilor;
  3. Ecaterina Popșoi, Facultatea Economie Generală și Drept;
  4. Mihaela Bugoi, Facultatea Economie Generală și Drept;
  5. Paula Burlacu, Facultatea Finanțe;
  6. Daniela Muntean, Facultatea Finanțe;
  7. Dumitrița Șuletea, Facultatea Contabilitate;
  8. Radu Verstiuc, Facultatea Contabilitate;
  9. Meri Cazacu, Facultatea Relații Economice Internaționale;
  10. Andrei Secu, Tehnologii Informaționale și Statistică Economică.

„Afirm că ASEM a reușit să trezească în sufletul meu pasiunea pentru știință și m-a ajutat la formarea, îmbogățirea și înnobilarea mea ca personalitate și specialist în economie! ASEM este instituția care vă poate emite ”pașaportul” pentru un viitor prosper și sigur!

Știu din propria experiență că la etapa actuală vă sunt deschise toate ușile spre universități cu renume din afara țării, dar vă îndemn și vă asigur că studiile dobândite aici, acasă, la ASEM, vă vor oferi mult mai multe. ASEM este mult mai mult decât o instituție de învățământ! Nu sunt necesare vorbe multe, veniți, vedeți, și convingeți-vă”, a mărturisit Radu Verstiuc, absolvent al facultății de Contabilitate.

În cadrul ceremoniei de înmânare a diplomelor, absolvenții au primit daruri de la mai mulți agenți economici. Studenții vor avea dreptul să se înscrie în afara concursului la unul din programele de masterat oferite de Școala Masterale de Excelență în Economie și Business a ASEM.

„Această universitate m-a ajutat să descopăr lucruri pe care nu le cunoșteam, atât despre lumea înconjurătoare, cât și despre mine. Absolvenților de liceu aș dori să le spun că economia este un domeniu extrem de interesant care nu ține doar de cifre și bani, în pofida stereotipurilor existente, aceasta este o știință multidimensională și cunoscând-o înțelegi cum funcționează lumea de astăzi. Științele economice sunt prezente în orice activitate, vă îndemn să veniți la ASEM și să vă convingeți singuri de acest lucru”, a spus Meri Cazacu, absolventa de Onoare, REI.

De menționat că anul acesta, Ciclul I, Licență, a fost absolvit de 1706 de tineri.

Articole asemănătoare

Back to top button