fbpx

Platforma DA, înregistrată de CEC în calitate de concurent electoral la alegerile parlamentare anticipate

Comisia Electorală Centrală (CEC) a înregistrat, în cadrul ședinței de luni, partidul Platforma Demnitate și Adevăr (DA) în calitate de concurent electoral pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit Comisiei, a fost înregistrat simbolul electoral al concurentului pentru imprimare în buletinul de vot, au fost confirmați reprezentantul cu drept de vot consultativ în CEC, pe durata campaniei electorale și persoana responsabilă de finanţe (trezorier).

Pentru alegerile parlamentare anticipate, CEC a înregistrat nouă concurenți electorali, iar cinci dosare se află în proces de examinare. Termenul limită de depunere a documentelor pe 11 iunie 2021.

Amintim că formațiunea a depus luni, 24 mai, lista electorală care conținea primii 27 de candidați ai Platformei DA la anticipate.

Cap de listă este liderul formațiunii, Andrei Năstase, urmat de vicepreședintele Parlamentului, Alexandru Slusari, și de deputatul Igor Munteanu. Pe locurile 4-7 se află alți deputați – Dinu Plîngău, Inga Grigoriu, Liviu Vovc și Maria Ciobanu. Ion Terguță se află pe poziția a opta, deputata Stela Macari – pe locul nouă, iar Iana Stanțieru închide lista primilor zece candidați.

Articole asemănătoare

Back to top button