fbpx

A purtat papion cu simbolul partidului și a primit flori. Convinsă de victorie, Tauber spune că a venit la votare „ca la examen”

Marina Tauber a fost printre fruntașii partidelor care se vor în parlamenta care a votat dimineața devreme. Aceasta și-a exercitat dreptul la vot în jurul orei 7:00.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Politciana a purtat un brâu și un papion cu însemnele partidului și a primit flori dar și îmbrățișări de la persoanele care au însoțit-o. Ea le-a spus jurnaliștilor că este vorba despre colegi de-ai săi.

Convinsă de victorie, Marina Tauber a punctat că se pregătește să sărbătorească seara. În același timp, ea a menționat că a venit la votare „ca la examen”.

„Fiecare localitate și fiecare cetățean să trăiască ca în Orheui. Aș vrea Moldovei noastre să fie liberă și să își facă alegerea pentru binele fiecărui cetățean. Pot să vă spun că o să petrec ziua în emoții foarte mari, ca la examen. Dar știu că totul o să fie bine și mă pregătesc să avem mare sărbătoare”, a spus Tauber.

Votează informat! Urmărește ZUGO și pe Telegram pentru a fi la curent cu ultimele noutăți din ziua alegerilor parlamentare anticipate

 

Articole asemănătoare

Back to top button