fbpx

Vrei să-ți schimbi mașina, dar nu ai bani suficienți? Te ajută Zoom Credit

Ai obosit de transportul public și cel interurban? Îți dorești de ceva timp să cumperi un automobil pentru familia ta, dar tot nu reușești să strângi suma necesară de bani? Din fericire, există o soluție optimă și avantajoasă – serviciul Zoom Auto, cu ajutorului căruia poți lua o mașină în credit. Vrei să afli cum funcționează și de ce merită să iei în considerare oferta? Îți spunem noi în următoarele rânduri.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Îndeplinește-ți visul – Zoom Credit îți oferă suma necesară de bani

Procurarea unui automobil este un pas important în viața fiecărui adult. Totuși, pe lângă timpul necesar pentru selectarea modelului potrivit, un factor decisiv este cel financiar. Astfel, ajungi să-ți amâni dorințele până reușești să acumulezi suma necesară de bani – lucru care poate dura ani.

Din fericire, astăzi, poți găsi diferite soluții eficiente pentru rezolvarea problemelor financiare. Printre acestea se numără și creditul auto de la Zoom Credit. Totul este pe cât se poate de simplu: Compania îți oferă 75% din valoarea automobilului sau finanțează achiziția integrală a acestuia, cu o contribuție de 25% din partea ta. Dobânda anuală pentru împrumutul auto este de doar 30%. Tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul, să alegi serviciul potrivit, să indici suma de care ai nevoie și perioada de rambursare. Ulterior, vei completa cererea de solicitare, iar în timp de 15 minute vei primi răspunsul de acordare.

Te întrebi care sunt condițiile de creditare?

La Zoom Credit poți beneficia de un credit online doar cu buletinul, fără bunuri în gaj și adeverințe de confirmare a salariului. Totodată, este important să ai vârsta cuprinsă între 21-70 de ani și să ai un venit stabil, nu neapărat oficial, pentru a onora obligațiile contractuale. La fel, decizia de acordare va fi influențată și de starea istoriei de creditare, iar dacă vrei să obții banii pe card, e nevoie să deții un cont în bancă.

Care sunt beneficiile procurării unui automobil în credit?

Odată ce ai găsit automobilul perfect, nu are rost să aștepți și să strângi bani. Cea mai rapidă soluție este să iei mașina în credit. Cu toate că această soluție poate stârni unele dubii, iată care sunt beneficiile:

  • Poți folosi mașina chiar acum. Nu mai este nevoie să amâni evenimentul pentru încă un an sau doi până acumulezi suma necesară;
  • achiți banii treptat. Nu este necesar să scoți din buzunar o sumă care ar afecta bugetul familiei. Chiar înainte de a completa solicitarea, ai ocazia să alegi suma și perioada de rambursare. Astfel vei putea evalua corect puterile tale financiare și planifica un buget pentru câteva luni,
  • cu un credit pentru mașină ai posibilitatea să cumperi un model mai recent. Cu cât este mai nouă mașina, cu atât consumul de combustibil este mai eficient și, totodată, costurile pentru întreținere sunt mai reduse. De asemenea, o vei putea vinde mai repede când vei decide că vrei alta nouă.

Multe dorințe și vise pot fi realizate în scurt timp, doar dacă găsești instrumentele corecte. Creditul auto este unul dintre acestea. Doar nu uita să evaluezi corect posibilitățile și nevoile tale, pentru a alege automobilul care va corespunde lor. În caz contrar, riști să faci o investiție de care nu vei fi mulțumit.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button