fbpx

Vara poate fi veselă și creativă pentru copilul tău!

La Star Kids, vara este plină de surprize vesele pentru cei mici. Și cum dezvoltarea prichindelului tău e pe primul loc, am pus la cale un program isteț, animat cu jocuri, mișcare, distracții în aer liber și exerciții creative, numai bune pentru zilele de vară.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Această grădiniță privată are cea mai bună echipă de specialiști în învățământul preșcolar. Metodele noastre educaționale sunt concepute astfel încât să vină în întâmpinarea personalității unice a fiecărui copil. În plus, pentru noi este foarte importantă colaborarea dintre copil, familie și cadre didactice, pe identificarea și valorificarea aptitudinilor individuale ale copiilor, mai ales pe extinderea orizonturilor creative prin interacțiunea cu o multitudine de domenii educaționale, culturale şi artistice.

Este grădiniţa privată din Chișinău cu cel mai prietenos mediu pentru copii, de încredere pentru părinţi. Jocul inteligent reprezintă esența abordării, îi învață pe cei mici să se bucure de fiecare moment de joc și să se distreze la fiecare pas al învățării.

Instituțiia intenționează să aratecopiilor ce înseamnă să gândești singur, să asculți, să înveți, să aplici, să cunoști, să explorezi, să ai încredere în tine. Atenţia grădiniței e îndreptată atât asupra nivelului cognitiv, cât și asupra celui emoțional – ne concentrăm și pe abilitățile de învățare, pe comunicare și socializare, pe empatie și inteligența emoțională a copiilor.

În fiecare săptămână, micuții au parte de activități vesele și educative, cercuri creative, sport, înot, lecții de engleză pentru copii.

Micuții învață despre fructe și legume, formează deprinderi pentru o alimentație corectă și echilibrat, iar grădinița oferă copiilor un meniu bogat în legume și fructe proaspete. Chiar dacă e vară, principiile meniului sănătos sunt urmate cu atenție, din acest motiv, Centrul de Dezvoltare și Sport pentru copii – Star Kids propune picilor alimente bogate în vitamine și minerale, pentru a le oferi tot de ce au nevoie.

Echipa de bucătari depune efort maxim în pregătirea celor mai bune bucate pentru dejun, prânz și cină. Servite la ore exacte, acestea oferă copiilor toate substanțele nutritive de care are nevoie un organism în creștere.

Prioritatea Star Kids este să crească copii sănătoși și energici, iar în acest sens alimentația corectă este soluția pentru a atinge acest scop.

Grădinița vrea ca fiecare zi să fie una specială pentru micuțul tău, așa că ne-am gândit să îmbinăm educația cu ieșirile distractive, în aer liber.

„Nu neglijăm nici talentele celor mici, avem cercuri de desen, muzică, coregrafie, ateliere de aplicații și modelare, toate aceste activități ajută micuții să dezvolte aptitudini multilaterale”, transmite instituția.

„În interiorul grădiniței am încercat să creăm o lume pentru copii, care este de fiecare dată gata să-și întâmpine prichindeii cu camere vesele și răcoroase, în care micuții își petrec cu drag timpul, într-o atmosferă plăcută, cu temperaturi numai bune pentru studiu și distracție”, mai spun aceștia. 

Adaugă pe această listă de beneficii preparatele delicioase, personalul dedicat și activitățile de soi și ai schițat portretul grădiniței Star Kids!

Mediul în care copiii învață și petrec o bună parte din timp este factorul principal care favorizează dezvoltarea intelectuală și calitatea educației. E de asemenea important să te implici cât poți de mult în educația copilului, să vă jucați și să învățați lucruri noi împreună.

Hai să lucrăm în echipă și să-i asigurăm copilului tău o creștere armonioasă!

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button