fbpx

Top trei cele mai bune mașini pentru un cuplu în 2022

Ce poate fi mai frumos decât un cuplu îndrăgostit, gata de a porni în aventura vieții? Un cuplu îndrăgostit, într-o mașină potrivită, ce pornește în aventura vieții. Idilicul unei călătorii în doi cu o mașină proprie emană încredere, independență și oferă amintiri extraordinare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cel mai dificil în realizarea acestui vis, în cazul unui cuplu tânăr și ambițios, se dovedesc a fi sursele financiare. O mașină reprezintă o achiziție scumpă și de cele mai multe ori, din cauza banilor, tinerii îndrăgostiți lasă dorința aventurii automobilistice pentru mai târziu. Totuși, pentru 2022 acest lucru nu mai este valabil. Acum există posibilitate de a obține un credit auto rapid și avantajos, ajutorul venind de la Zoom Credit. Iar după ce este folosită această oportunitate, iată care sunt cele mai bune mașini pentru un cuplu în 2022.

Subaru Forester

Modelul forester de la Subaru devine sinonim pentru cuvântul aventură.  Vorbim de o mașină ce combină trăsături utile și de agrement. În primul rând e un SUV 4×4, ideal pentru a vizita cele mai îndepărtate priveliști, unde drumul rămâne neasfaltat. În al doilea rând, vorbim de un automobil încăpător cu perspective ideale pentru o viitoare mașină de familie. Același Subaru Forester îmbina viteza și confortul. Se poate opta pentru modelul 2022, dar asta nu înseamnă că precedentele versiuni trebuiesc evitate. Numele de Forester se traduce drept locuitor, prieten al unei păduri. Astfel, cu acest Subaru, picnicurile romantice în oricare colț al pădurii sunt garantate.

Ford Focus

Bugetară, cu un design frumos, economă, sigură. O construcție simplă și de nădejde. Va sluji mulți ani noului cuplu îndrăgostit. Va deveni mașina –membru al familiei, cu nume propriu. Va fi condusă pe rând cu satisfacție absolută. Ford Focus e unul dintre cele mai reușite și renumite hatchback-uri din istoria automobilistică. Ani la rând e prima alegere a tinerilor. Va servi cu loialitate și ușurință atât în rol de mașină pentru oraș, cât și în rol de automobil pentru drumețiile rurale.

Mazda MX-5/Miata

Mașină legendă. Modelul din 2016 a luat atât premiul pentru mașina anului, cât și premiul pentru cel mai bun design. E supranumită drept o artă în mișcare. Cel mai de succes roadster din lume. Calitate japoneză și numai două locuri pentru doi îndrăgostiți. Mașina în care ai parte doar de spațiu intim. Nu lasă nimănui șansa fizică de a-i deranja pe cei doi. Emoția unei decapotabile. E mașina care va dărui noului cuplu cele mai frumoase amintiri și senzații. E mașina pe care după ce o încerci, nu mai dorești să o vinzi. Ea nu oferă prea mult spațiu de depozitare și sigur nu e un excelent automobil pentru o familie amre. Însă cu vădită siguranță e cel mai bun automobil pentru un cuplu tânăr.

Alegerea vă aparține cum vă poate aparține și creditul pentru automobil de la  Zoom Credit. Ezitările nu se acceptă, odată ce există dorință. Luați astăzi un împrumut auto și mâine deja porniți într-o aventură pe patru roți care nu se va uita până la adânci bătrâneți.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button