fbpx

Primește bani din străinătate Rapid, Comod, Gratuit cu serviciul de transfer online T2A de la Victoriabank

Fiecare dintre noi are părinți, prieteni, persoane dragi aflate în străinătate, care ne oferă sprijin material și moral cu fiecare ocazie posibilă. Iată de ce, Victoriabank a decis să faciliteze metoda de primire a banilor din străinătate, prin intermediul platformei de transfer online T2A.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Rămâi cu noi în rândurile ce urmează și află informații utile despre remitențe  și cum le poți recepționa sau efectua online, rapid și comod.

1. Ce este un transfer online T2A?

Un transfer online T2A este o remitere financiară online, pe care o poți recepționa direct pe cardul tău sau într-un cont curent sau cont de depozit. Serviciul este absolut gratuit și poate fi accesat pe următorul link: https://transfer.victoriabank.md/.  În plus, nu este nevoie să mergi la bancă, să stai la ghișeu sau să prezinți documente suplimentare.

Totul se face direct în browserul din telefonul sau calculatorul tău.

2. Ce detalii contează pentru a primi un astfel de transfer?

Evident, pentru a recepționa un astfel de transfer e nevoie să cunoști următoarele date:

  • Denumirea sistemului prin care ți-au fost expediați banii
  • Țara de expediere
  • Codul unic al transferului
  • Suma şi valuta transferului
  • Numărul propriul de identificare (IDNP)
  • Numărul contului tău în format IBAN

Limita unei tranzacții realizate prin intermediul acestei platforme este de 20.000 lei sau echivalentul acestei sume în valută internațională (USD sau EUR).

3. Care sunt avantajele acestui tip de remiteri bănești?

Imaginează-ți că poți să primești bani din orice colț al lumii fără să ieși din casă. Aceasta este primul avantaj și unul dintre cele mai importante, deoarece economisești timp considerabil. Sistemul este accesibil 24/24, deci nu depinzi de programul băncii, nu trebuie să lipsești de la job sau să înlocuiești alte activități importante pentru tine. Am creat pentru tine o interfață comodă în utilizare, iată de ce accesarea ei e ușoară și rapidă. Iar faptul că nu trebuie să achiți comisioane suplimentare este încă un bonus plăcut. Un alt beneficiu e că poți primi transferuri în orice altă valută disponibilă, iar suma va fi convertită la cursul comercial al băncii, în valuta contului tău.

Atenție! Pentru a beneficia de acest serviciu e necesar să verifici la bancă înregistrarea corectă a numărului de telefon pe care îl utilizezi.

Acum, ești mai aproape de cei dragi grație serviciilor digitale de la Victoriabank. Economisește timp pentru tot ce îți face plăcere.

Victoriabank – banca soluțiilor digitale!

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button