fbpx

Oferte de sărbători la creditele de consum – Zoom Credit

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi. Cu toții vrem ca după un an în care am avut de toate, să avem liniște de Sărbători, iar nouă și persoanelor dragi să nu ne lipsească nimic. În această perioadă spoturile publicitare vor fi împânzite de oferte pentru credite de Sărbători.

Este foarte important să analizezi foarte bine ofertele, Sărbătorile de iarnă aduc după sine propuneri destul de avantajoase, dar nu trebuie să uiți și de avantajele de care poți beneficia la o instituție financiară nebancară, atunci accesezi un credit de consum.

Îți prezentăm mai jos câteva aspecte importante despre împrumuturile rapide oferite de Zoom Credit, pe care trebuie neapărat să le iei în considerare atunci când vei alege oferta de credit, care să-ți convină cel mai bine.

Credite rapide și transparente de Sărbători

Scopul unui credit rapid este să rezolve o urgență financiară, adică acea situație în care ajungi fără voia ta și în care nu mai poți dispune de resurse financiare pentru a ieși rapid din criză. Creditul de nevoi personale de la Zoom Credit este gândit special pentru asemenea cazuri. De obicei prin accesarea unui asemenea tip de credit beneficiezi de multiple avantaje și proceduri simplificate, în principal datorate tehnologiei avansate care ușurează foarte mult procesul de aplicare. Așa încât nu trebuie să fii suspicios asupra unor eventuale interese ascunse care s-ar putea afla în spatele unor asemenea beneficii acordate, ci să te relaxezi, să știi bine ce vrei să faci și să te informezi pe măsură.

La Zoom Credit un împrumut în Moldova reprezintă o soluție financiară utilă, dacă ai o urgență și trebuie să obții o anumită sumă de bani pentru a o rezolva. Zoom Credit înțelege cât de important este să ai acces la bani, mai ales în preajma Sărbătorilor, când aceștia chiar sunt necesari, de aceea împrumuturile rapide online de la Zoom Credit se obțin ușor, rapid și în condiții favorabile. Cu aceste tipuri de credit rapid poți să împrumuți sume de la 1000 lei până la 5 000 lei pentru o perioadă de 30 de zile, în cazul creditului Zoom Express sau pînă la 40 000 lei pentru o perioadă de la 2 la 24 luni, în cazul împrumutului Zoom Consum.

Pentru și mai mult confort la Zoom Credit ai posibilitatea de a accesa și credite menite să îți transforme chiar și cele mai mărețe vise în realitate, cum ar fi procurarea unui automobil sau unei locuințe. Pentru Zoom Auto ai până la 400 000 lei pentru o perioadă de până la 60 de luni, opțiunea de credit Zoom Ipoteca îți oferă posibilitatea de a primi suma de până la 600.000 lei, cu perioada maximă de 120 de luni.

Care sunt beneficiile unui credit doar cu buletinul rapid?

  • Primul și cel mai evident beneficiu este cel al lipsei garanțiilor, imobiliare sau personale, gajul fiind necesar doar pentru sumele mai mari de 40.000 de lei. Pentru necesitățile curente, ai toată libertatea de a accesa împrumutul rapid fără implicarea persoanelor terțe sau dovezi suplimentare ale veniturilor tale financiare.
  • Al doilea element extrem de important este caracterul rapid cu care ți se aprobă un împrumut. În doar câteva minute poți deja să afli dacă cererea ta a fost sau nu aprobată.
  • Al treilea beneficiu este că poți alege independent suma de care ai nevoie, plafonul responsabilității ți-l stabilești de sine stătător. De regulă, există două condiții de formă și anume: să nu ai datorii scadente în ultimul an financiar și să demonstrezi sursa de venit din ultimele trei luni.

Pentru ce pot utiliza un împrumut rapid?

Răspunsul la această întrebare ține exclusiv de nevoile tale, dar, de obicei, această categorie de împrumuturi rapide este direcționat pentru nevoile de consum ale tale sau ale familiei tale. Chiar dacă banii din portofel spre finele anului par a se evapora, nu-i poți lipsi pe cei dragi de cadouri, în acest sens un credit rapid este instrumentul financiar care îți face familia fericită și împlinită de Sărbători.

Iar pentru că tot este timpul cadourilor, avem și noi pentru tine unul: Compania Zoom Credit îți oferă, în acest an mai mulți bani, iar tu în anul următor întorci mai puțin. Cum vine asta? Îți explicăm imediat!

Accesând un credit de consum în perioada sărbătorilor de iarnă vei beneficia de 30 % reducere din tot procentul creditului! Tu achiți 70 %, iar noi redirecționăm 30 % pentru acțiunile de caritate de Revelion și Crăciun.

Dacă ai vârsta cuprinsă între 21 și 70 de ani și ai ales deja cadourile de Revelion și Crăciun, sună la +373 79 330 300 și solicită un împrumut rapid de la Zoom Credit. Pentru detalii, poți accesa și site-ul companiei Zoomcredit.md și afla toate oportunitățile pe care ți le oferim.

Bucură-te de sărbătorile de iarnă împreună cu cei dragi, fără griji!

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button