fbpx

Mega-oferte la Televiziune și Net acasă de la Moldtelecom, din această toamnă

Toamna se numără bobocii iar în cazul nostru ofertele. La Moldtelecom profităm și ne bucurăm de oferte speciale și de cel mai rapid internet acasă! Alege să te conectezi la Net acasă și TV interactivă, pentru a primi un an de Televiziune gratuită!

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În același timp poți profita de o viteză de la 300 până la 1000 Mbps și televiziune interactivă cu până la 160 canale TV, dintre care 82 în format HD.

Și asta nu e tot! Pentru o comunicare mai bună cu cei dragi îți oferim un abonament de telefonie mobilă gratuit pe viață, care include 100 minute în rețeaua mobilă Moldtelecom + 1 GB.

Tot cu Moldtelecom, ai posibilitatea să trăiești în această toamnă cea mai faină experiență de navigare cu Internet acasă cu viteză simetrică de Download și Upload, grație echipamentului de ultimă generație WI-FI 6 care îți oferă avantaje în ceea ce privește capacitatea, viteza și raza de acțiune de care ai nevoie.

Și dacă tot ai cel mai tare WI-FI 6 de ce să nu-ți petreci serile calitativ în fața televizorului?

Descarcă acum aplicația MyMoldtelecom https://moldtelecom.md/ro/personal/MyMoldtelecom și doar la 59 lei poți activa opțiunea cinema-online IVI, pentru a-ți crea propriul cinematograf acasă! Sau alege serviciul Megogo – absolut gratuit!

La fel ai funcțiile interactive precum pauză, reluare, înregistrare, control parental, posibilitatea de a adăuga subtitrări, etc.

Sună acum la 1180 sau comandă online pe www.moldtelecom.md , iar noi îți livrăm totul acasă!

Moldtelecom. Un singur operator pentru a le face pe toate

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button