fbpx

Măsurile luate de instituții financiare în raport cu clienții în perioada pandemiei de COVID-19

Criza provocată de pandemia COVID-19 a dus la schimbări majore, iar pe lângă viața socială a avut de suferit și situația financiară a unui mare segment de oameni. Prin urmare, multe instituții creditare au venit în susținerea clienților săi și a întregii comunități cu scopul de a ameliora problemele existente. De ce? Pentru că, potrivit lor, împreună pot reuși să treacă mai ușor peste perioade dificile.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cum instituțiile financiare ajută clienții săi?

Din cauza pandemiei o bună parte din persoane nu și-au primit salariile sau, mai rău de atât, au rămas fără un post de muncă. Drept consecință, nu au reușit să facă față numărului constant de cheltuieli lunare, printre care și ratele pentru creditele nebancare sau bancare.

Așa cum statul a lăsat la discreția fiecărei instituții nevoia aprobării unor măsuri, fiecare a decis cum își poate ajuta clienții. De exemplu, compania de creditare online Forza.md a monitorizat situația clienților care nu au reușit să achite la timp și au acumulat penalități pe toată perioada restricțiilor. În cazul persoanelor care au întâmpinat probleme reale, compania a decis să micșoreze sau să anuleze complet o bună parte din suma totală a acestora. Astfel, mii de clienți au reușit mai ușor să facă față dificultăților financiare, iar oferta a rămas disponibilă până în prezent.

Forza.md este un sistem comod și accesibil de finanțare, care îți permite să beneficiezi de credite doar cu buletinul, online, fără a pleca din fața calculatorului. Doar accesezi site-ul, alegi suma și perioada, după care completezi cererea de solicitare. Banii îi primești direct pe card sau în numerar, la discreția ta.

Credite fără dobândă pentru medici și ajutor pentru sectorul medical

Pentru că doctorii sunt primii care trec prin dificultățile pandemiei și se supun zilnic unui risc considerabil, unele instituții au venit în ajutorul acestora. Printre ele se numără și Forza.md, care oferă credite fără dobândă tuturor muncitorilor din sectorul medical. Acest gest are drept scop să ajute societatea în perioada de criză.

Prin urmare, fie că ești medic, asistent medical, farmacist sau orice alt angajat din același sector, ai ocazia să beneficiezi de un credit rapid, cu dobânda 0%, pe perioadă de 30 de zile. Cât iei, atât întorci.

Totodată, aceeași instituție a contribuit la crearea unui fond de donații pentru procurarea echipamentelor de primă necesitate în spitale. O anumită parte din plățile lunare ale clienților sunt destinate cumpărării măștilor, mănușilor de protecție și vizierelor.

După cum observăm, pandemia a afectat orice activitate umană, însă prin contribuția fiecăruia vom reuși mai ușor să trecem peste criză. Poate ai un credit și achiți o rata lunară care afectează bugetul tău, însă s-ar putea ca o parte din acei bani să meargă pentru o cauză nobilă, de care depinde situația socială generală.

 

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button