fbpx

Hipocredit – locul unde poți lua împrumut rapid și major, care te ajută să crești

După câțiva ani de muncă reușită și peste un milion de clienți mulțumiți în toată lumea, succesul companiei de împrumuturi Hipocredit, deținută de Digital Finance International, continuă să uimească. Din 2014, Hipocredit a reușit să se extindă în 5 țări europene: Lituania, Letonia, Bosnia și Herțegovina, Macedonia de Nord și Moldova, iar suma totală a împrumuturilor acordate de Hipocredit până în prezent a ajuns la peste 40 milioane de euro.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Hipocredit activează în sectorul financiar, oferind credite ipotecare și credite garantate cu bunuri imobiliare, iar valoarea împrumutului variază de la 2000 până la un milion de lei. În Moldova, de serviciile Hipocredit au beneficiat deja peste 40.000 de clienți, un număr mereu în creștere, ceea ce reprezintă o dovadă a profesionalismului companiei.

Anume pentru a răspunde nevoilor urgente ale cetățenilor, Digital Finance International a decis să includă pe piață un serviciu de credit online pe baza gajului de bunuri imobiliare. Acest lucru îți permite să împrumuți o sumă mare de bani comparativ cu alte companii, totul cât mai rapid și simplu. Creditele pot fi acordate cetățenilor Republicii Moldova care au împlinit vârsta de 20 de ani, cu venituri confirmate și cu bunuri imobiliare în posesie, pe care ulterior le pot propune ca și gaj de întoarcere a creditului.

Potrivit Digital Finance International, ideea de bază a apărut odată cu dorința de a ajuta populația și sectorul de afaceri, mai ales pe timpul crizei economice cu care țara se confruntă. Cu Hipocredit poți obține ajutor pentru procurarea sau repararea unei locuințe, credit auto, credit pentru întreprinderi și poți beneficia de opțiunea de consolidare a creditului, pentru a refinanța alte credite existente. Aceste servicii furnizează fonduri care pot acoperi aproape toate nevoile personale sau de afaceri ale clienților, fără a trece printr-un proces complicat. Trebuie completată doar o cerere online, iar în cel mai scurt timp echipa Hipocredit revine cu o ofertă.

Hipocredit oferă clienților până la 90% din valoarea proprietății gajate, ce poate ajunge la una milion de lei, sumă semnificativă în comparație cu alte servicii de credit online. Pentru orice serviciu de credit ales, este necesară furnizarea proprietății drept garanție de returnare a banilor. În cazul alegerii unui serviciu ipotecar, clientul poate solicita credit oferind gaj chiar și proprietatea pe care intenționează să o procure.

Această formă de împrumut online are capacitatea de a ajuta atât persoanele fizice, cât și întreprinderile, pentru a depăși cu succes dificultățile în care se află. Sprijinul financiar este binevenit, mai ales datorită condițiilor flexibile de rambursare, care nu pun presiune pe client. Procedura de obținere a creditului durează doar câteva zile, iar termenul maxim de rambursare pe care clientul îl poate alege este de 20 de ani.

Prin serviciile propuse, Digital Finance International, care se află în spatele mărcii Hipocredit, oferă acces rapid la fonduri. Misiunea principală este de a acorda împrumuturi mai ușor economisind timp, de aceea procedura este atât de simplă.

Alătură-te și tu miilor de clienți din Republica Moldova și solicită un credit pentru tine sau afacerea ta. Vizitează site-ul www.hipocredit.md și aplică pentru un împrumut cu cea mai mare încredere, iar echipa de suport îți va fi alături pas cu pas.

Hipocredit te ajută să crești!

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button