fbpx

foto | Crunchyroll, în timp ce depășește patru milioane de abonați, colaborează cu Green Door Pictures, fondat de Idris Elba, pentru a dezvolta thrillerul de animație Sci-Fi „Dantai”

Crunchyroll, cel mai popular brand de anime din lume, anunță astăzi un parteneriat cu Idris și Sabrina Elba, împreună cu ’’Green Door Pictures’’ și ‘’Pink Towel Pictures’’, pentru a dezvolta „Dantai”, o serie animată de fantezie întunecată pentru toți cei peste 100 milioane de utilizatori înregistrați pe Crunchyroll. Idris și Sabrina Elba vor fi producători executivi. Crunchyroll anunță, de asemenea, că marca globală a trecut pragul de patru milioane de abonați în ianuarie, la doar șase luni după ce a depășit marca de trei milioane de abonați la nivel mondial. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„De mai bine de un deceniu, prin anime și anime Originals, Crunchyroll este liderul popularizării animației dramatice pentru adulți și devenim rapid epicentrul următoarei generații de fani, după cum reiese din creșterea noastră incredibilă de utilizatori și abonați înregistrați”, a declarat Joanne Waage, director general, Crunchyroll.

„Generațiile Y și Z au obosit și sunt înfometați de noile povești și idei pe care le spun creatorii noștri. Acest acord de dezvoltare cu Sabrina și Idris Elba este un alt exemplu al modului în care lucrăm cu cei mai buni parteneri din clasă pentru a atrage un public nou și a spune povești proaspete și convingătoare printr-un mediu care transcende genurile și generațiile.”

În prezent, seria afro futuristă de ficțiune științifică se va desfășura într-un oraș în care creșterea biotehnologiei a creat un decalaj tot mai mare între cei care au și cei care nu au. Două stele în ascensiune din ambele părți ale acestei diviziuni, sunt puse una împotriva celeilalte, într-o poveste care va explora, în cele din urmă, egalitatea și rudenia într-o societate coruptă.

„Suntem încântați să colaborăm cu Idris și Sabrina pentru a dezvolta această epopee științifică inspirată de anime”, a spus Sarah Victor, Head of Development, Crunchyroll. „Este un privilegiu să lucrezi cu astfel de parteneri talentați și creativi și așteptăm cu nerăbdare să aducem la viață acest proiect interesant.”

Familia Elba a spus: „Suntem foarte încântați să anunțăm această colaborare pentru primul nostru anime. Amândoi suntem fani ai genului și vedem o oportunitate imensă de a crea ceva unic pentru Crunchyroll. Povestea „Dantai” este prima noastră colaborare ca producători și este una care ne este aproape de inimă.”

Crunchyroll oferă fanilor o bibliotecă robustă de anime, cu peste 1.000 de titluri și 30.000 de episoade, disponibile fanilor din peste 200 de țări și teritorii. Crunchyroll are în prezent peste 100 de milioane de utilizatori înregistrați, patru milioane de abonați și peste 50 de milioane de adepți pe rețelele de socializare. 

Despre Crunchyroll:

Crunchyroll, o companie WarnerMedia și cel mai popular brand de anime din lume, conectează fanii anime și manga din peste 200 de țări și teritorii cu experiențe de 360 ​​de grade.

Fanii anime au acces la un catalog imens de anime licențiat care combină cataloagele serviciilor Crunchyroll, Anime Digital Network (în parteneriat cu Citel, Divizia Media-Partipacions) și serviciile de streaming video Anime on Demand, traduse în mai multe limbi pentru spectatorii din întreaga lume. De asemenea, spectatorii pot viziona difuzările simulcast – cele mai bune serii anime japoneze disponibile imediat după difuzarea în Japonia. Serviciile Crunchyroll se extind, de asemenea, la licențierea drepturilor de teatru, TV, home video, produse de consum și jocuri video.

Crunchyroll nu uită de petrecerea timpului liber a utilizatorilor săi, organizând evenimente precum Crunchyroll Expo, Anime Awards, Crunchyroll Movie Nights, KAZÉ Movie Nights. De asemenea, compania se ocupă de comercializarea produselor de consum și produselor digitale prin rețeaua internet site-urilor și rețelelor de afiliere: (Crunchyroll, KAZÉ, AV Visionen), Crunchyroll Games, KAZÉ Games, precum și manga (KAZÉ Manga, aplicația Crunchyroll Manga, magazin de Crunchyroll Manga).

Crunchyroll a fost fondată în 2006 și are sediul central în San Francisco, cu birouri în Los Angeles, Tokyo, Paris, Lausanne, Chișinău și Berlin (AV Visionen). VRV (SUA) și Eye See Movies (Germania) fac parte, de asemenea, din grupul de mărci Crunchyroll.

Despre Green Door Pictures:

Idris Elba a fondat Green Door Pictures în 2013 cu misiunea de a dezvolta noi talente pentru a promova incluziunea, reprezentarea și diversitatea.

Printre scenariile de televiziune se numără comedia premiată Sky One, „In The Long Run”, creată și prezentată de Idris Elba ca parte a unui ansamblu distribuitor, inclusiv Bill Bailey, în co-producție cu Sprout Pictures. De asemenea, serialul de comedie Netflix „Turn Up Charlie”, o co-producție cu Brown Eyed Boy, co-creat și interpretat de Idris Elba cu titlul piesei „Luv”, de asemenea co-creat de el.

Alte proiecte includ: „The Idris Takeover” și „5×5”, seria scurtă pentru BBC3 în colaborare cu BBC Studios; „Tree”, o producție de teatru cu Festivalul Internațional Manchester și Young Vic; Prima comisie a lui Quibi din Marea Britanie „Elba vs Block” (o coproducție fără scenariu cu Worker Bee) și viitorul lungmetraj „Concrete Cowboy” în colaborare cu Neighborhood Film Co., Tucker Tooley Entertainment și Lee Daniels Entertainment urmează să fie lansat pe Netflix în 2021.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button