fbpx

foto | Cele mai căutate mașini de închiriat în Moldova

Vara anului 2022 este una dintre cele mai așteptate veri de până acum, tocmai datorită nevoii oamenilor de a se elibera după o perioadă pandemică și de a încerca cele mai diverse experiențe turistice sau profesionale, sau pur și simplu de a evada și a lăsa toate grijile și problemele în urmă.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Alegerea unui autoturism de închiriat implică o analiză serioasă asupra tuturor factorilor care trebuie luați în calcul atunci când ai nevoie de transport pentru o călătorie scurtă sau o vacanță de durată. Mașina trebuie să se plieze perfect pe orice tip de drum și să te asiguri că va corespunde spațiului pe care îl vei avea la dispoziție. Cel mai important factor de luat în considerare este, cu siguranță, confortul tău, cât și a celorlalți pasageri.

La BradusAutoRent încercăm să oferim un raport calitate-preț avantajos, iar în sortimentul nostru vei găsi o gamă vastă de mașini pentru diferite ocazii și bugete. Astăzi îți vom prezenta cele mai căutate mașini de închiriat cu buget redus din ce avem de oferit, Toyota Auris, Ford Fusion, Honda CR-V, Toyota Prius, arenda cărora nu depășește 35€/zi.

Înainte de a trece la prezentarea celor mai bune mașini de închiriat cu buget redus, vom enumera câțiva dintre factorii care influențează în general prețul de închiriere:

  • Numărul de zile pentru care se realizează închirierea. De exemplu, la BradusAutoRent oferim reduceri în funcție de perioada de închiriere.
  • Cât de nou este modelul, cât de bine a fost întreținut, care este capacitatea motorului etc.
  • Cât de mare este mașina, care este marca, câte locuri are.
  • Clasa din care face parte mașina. La BradusAutoRent vei găsi mașini din clasa Sedan, Break, Hatchback, Coupe, SUV.

Dintre acești factori, perioada de închiriere este foarte importantă. După cum spuneam, prețurile variază în funcție de aceasta. Un exemplu concret din oferta BradusAutoRent ar fi: dacă o Toyota Auris Hybrid din 2012 se poate închiria la prețul de 30€/ zi – pentru perioadele între 1-3 zile, același autovehicul va costa doar 18€/ zi pentru perioade de la 30 de zile.

Hai să vedem care sunt cele mai bune și mai căutate mașini de închiriat cu buget redus pe care le găsești în oferta noastră.

Cele mai mici prețuri din oferta noastră se găsesc la diferite modele ale mărcilor Toyota, Peugeot și Dacia. Vei găsi prețuri bune și la Ford, Honda, Hyundai.

Prețurile coboară până la 10€/zi pentru închirierile pe termen mai lung. Cel mai mic preț pentru închirierile de 1-3 zile este de 20€/zi.

Tarifele nu acoperă combustibilul. Vei ridica mașina cu o cantitate de combustibil, iar la final va trebui să o returnezi cu aceeași cantitate în rezervor.

Câteva dintre modelele de mașini de închiriat cu buget redus din flota noastră sunt:

Dacia Sandero 2010                        20€/zi  pentru închirieri 1-3 zile

O mașină încăpătoare, clasa break, cu spațiu suficient pentru 5 pasageri și cu portbagaj mare. Carburant benzină, cu capacitatea motorului de 1400 ccm și cutie de viteze manuală.

Te vei simți confortabil cu Dacia Sandero, dotată cu geamuri electrice și MP3 player. Este o mașină de închiriat potrivită în special pentru călătoriile cu familia sau prietenii.

Toyota Auris 2012                           30€/zi pentru închirieri 1-3 zile

O mașină compactă, din clasa hatchback, potrivită pentru până la 5 pasageri. Modelul din flota noastră are motor diesel, cutie de viteze manuală, AC, geamuri electrice și MP3 player.

Toyota Auris este o mașină foarte bună în special pentru oraș datorită dimensiunilor sale care o fac ușor de parcat.

Ford C-Max 2015                             35€/zi  pentru închirieri 1-3 zile

Ford C-Max este un model cu motor de 2000 ccm, pe benzină, hybrid, cu cutie de viteză automată. Acest model este ușor de condus, fiabil, excelent pentru oraș.

Modelul Ford în arendă din flota noastră este dotat cu  AC, MP3 player și geamuri electrice.

Oferim prețuri avantajoase și pentru alte modele moderne precum:

Ford Fusion Hybrid 2018 – între 35€/zi și 20€/zi;

Honda CR-V 2010 – între  50€/zi și 30€/zi;

Honda CR-V 2010 – între  55€/zi și 35€/zi;

Dacă te gândești să iei în chirie mașini în Chișinău, ne poți contacta direct sau poți face o rezervare online, simplu și rapid.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button