fbpx

Excepţionalele produse SiberiaLine – acum accesibile şi consumatorilor din Moldova!

Pomuşoarele, ciupercile, nucile de cedru şi plantele medicinale siberiene sunt cunoscute în întreaga lume datorită calităţilor lor gustative, dar şi efectelor medicinale pe care le au. Faima acestora se datorează condiţiilor nemaiîntâlnite nicăieri în lume în care cresc în îndepărtata Siberie. Din pomuşoare, ciuperci, nuci de cedru şi plante medicinale siberiene sunt produse: nectar, sucuri, ceaiuri, siropuri, gemuri, sosuri, lapte şi dulceaţă de o calitate deosebită, iar specialiştii în materie le recomandă tuturor celor ce ţin la sănătatea lor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Până recent, consumatorii din Republica Moldova puteau să se bucure de respectivele produse doar fiind peste hotare sau dacă le aduceau în ţară cu vreo ocazie. Mai nou însă aceste produse excepţionale au ajuns şi pe piaţa autohtonă. Comercializate sub brandul SiberiaLine, ele pot fi comandate pe foodstore.md şi găsite în astfel de magazine ca: George Standard, Pegas, Rogob, Atlantis, Hippocrates, WKI Poke Bowl, Londons Streald House, Sport Park și FoodStore.md.

Astfel, pentru consumatorii din Moldova a devenit o realitate să poată procura oricând îşi doresc lapte de cedru, nectar de caprifoi şi nectar de cătină din seria „BioNergy”, nectar din seria „Dikaia Iagoda”, morse natural concentrat din seria „Sibirskaia Iagoda”, nectar şi sucuri „CABA”, dar şi nectarul din seria „Мир Здоровья”.

De asemenea, acum consumatorii din Moldova au pot procura renumitul „Ivan ceai BioNergy” atât de frunze, cât şi în pacheţele.

Sortimentul SiberiaLine mai include pomuşoare zaharate, dulceaţă din seria „Sibirskaia Iagoda”, dulceaţă din con de brad, gem din seria „CABA” şi siropuri din seria „BioNergy”, pastă de tomate, precum şi renumitele sosuri din seriile „Sibirskaia Iagoda” şi „CABA”.

Recent lansate pe piaţa autohtonă, produsele SiberiaLine se bucură de mare căutare şi de aprecierea tuturor celor ce pun preţ pe calitate şi sănătate. Alătură-te şi tu marii familii a celor ce apreciază produsele SiberiaLine! Pune accent pe calitate şi sănătate!

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button