fbpx

doc | „DFM” îl acuză pe premierul Ion Chicu de hărțuire a mediului de afaceri

Compania „Dufremol” (DFM) se arată indignată de declarațiile premierului Ion Chicu privind intențiile autorităților de a contribui la încheierea activității acesteia, calificându-le drept „o urmărire abuzivă a companiei fără o justificare juridică”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-o scrisoare pe care reprezentanții DFM au adresat-o șefului Executivului se menționează că declarațiile acestuia „sunt părtinitoare, încalcă libertatea comerțului și a afacerilor, prevăzute de articolul 126 din Constituția Republicii Moldova și creează condiții nefavorabile pentru desfășurarea afacerilor”.

Compania susține că afirmațiile premierului aduc prejudicii enorme reputației „DFM” SRL, atât pe plan intern, cât și pe plan internațional, iar mai mulți parteneri externi ai firmei s-au arătat îngrijorați de acest fapt. Mai mult decât atât, informația anunțată de Ion Chicu i-ar afecta, în opinia directorului „DFM”, și pe cei peste 400 de angajați ai companiei și familiile lor.

„Numai anul trecut, în magazinele „DFM” SRL au fost vândute peste 2,3 de milioane de unități de produse moldovenești în sumă de peste 200 de milioane lei și au fost achitate taxe și impozite la bugetul de stat în sumă de peste 105 de milioane de lei”, se arată în aceeași scrisoare adresată șefului Guvernului.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button