fbpx

Cele mai generoase abonamente de telefonie mobilă și net mobil de pe piață

Moldtelecom a creat cele mai generoase abonamente de telefonie mobilă și net mobil de pe piață.

Abonamente noi, cu minute nelimitate și rețele de socializare incluse

Începând cu 1 aprilie poți beneficia de noile abonamente de telefonie mobilă Fly Magic, care conțin convorbiri nelimitate cu întreaga familie Moldtelecom, rețele de socializare nelimitat, mult trafic internet inclus și minute naționale până la nelimitat.

Acestea îți oferă oportunitatea să vorbești nelimitat nu doar cu unul, două sau trei numere favorite din rețea, însă cu întreaga familie. Iar cel mai important, traficul extra-ofertă de internet mobil este la zero lei. Și asta nu e tot, poți comunica din contul minutelor naționale cu cei dragi de peste hotare.

Oferte de portare greu de refuzat

Treci cu numărul tău de mobil de la alt operator la Moldtelecom și bucură-te de super oferte disponibile la portare. Pentru doar 49 de lei lunar ai: minute nelimitate și SMS în rețea, rețele sociale și chat nelimitat, 20 GB, 400 minute naționale sau 40 de minute internaționale. Iar dacă îți dorești o ofertă nelimitat pe bune, cu minute naționale și SMS nelimitate, net nelimitat, o poți avea la doar 99 de lei lunar.

Mai multe servicii – mai avantajos

Combină serviciile de telefonie mobilă cu internet acasă sau Internet + TV și ai o reducere de 50 de lei lunar pe viață pentru toate abonamentele Fly Magic. Reducere disponibilă și la portare, pe toată perioada contractuală.

La Moldtelecom ai net nelimitat și modem Wi-Fi cadou ca să fii mereu online

Conform datelor ANRCETI, abonații Moldtelecom generează 54% din totalul traficului de date din țară, Moldtelecom fiind lider după numărul de utilizatori pe piața de Internet mobil dedicat. Acest fapt se datorează ofertelor generoase de internet mobil.

Pentru că generozitatea nu are limită, ți se oferă o serie nouă de abonamente Fly Connect cu trafic nelimitat și modem Wi-Fi cadou la conectare. Netul de la Moldtelecom prinde bine chiar și în pădure, deoarece compania are cea mai dezvoltată rețea 3G+ din țară care acoperă 99,8% din teritoriu.

Design modern și specificații de ultimă generație

Armonia unui design modern și a specificațiilor de ultimă generație! Aceasta este descrierea perfectă a noilor telefoane Samsung Galaxy A31 și Oppo A15, disponibile deja și în magazinele Moldtelecom. N

u rata șansa de a beneficia de oferta specială! Achiziționează telefonul Samsung Galaxy A31 cu 128GB și achită doar 180 de lei lunar. Iar cu 99 de lei lunar poți cumpăra acum telefonul OPPO A15 cu o memorie de până la 32 GB și cameră triplă.

Comandă acum serviciile online, direct pe moldtelecom.md sau sună la 1180 și ți se livrează totul acasă.

Moldtelecom – un singur operator pentru a le face pe toate!

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button