fbpx

Ziua Ușilor Deschise la Parlament. Când și de cine sunt așteptați vizitatorii

Parlamentul organizează Ziua Ușilor Deschise luni, 23 mai, în ziua când Legislativul împlinește 31 de ani. Președintele Legislativului, Igor Grosu, împreună cu alți deputați, vor fi ghizii oamenilor care vor veni să viziteze instituția parlamentară.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Însoțiți de deputații-ghizi, ei vor vizita sălile în care se iau decizii importante pentru viitorul cetățenilor – sala de ședințe plenare și sala Europa.

În traseu mai sunt incluse muzeul Parlamentului, sala pentru conferințe de presă, precum și o expoziție special amenajată pentru public, dedicată celor 31 de ani ai Parlamentului Republicii Moldova, care conține cele mai semnificative momente din istoria instituției parlamentare.

În scuarul Parlamentului va fi amenajat „Atelierul parlamentar al democrației” – un spațiu destinat pentru discuțiile cetățenilor cu deputații.

De asemenea, în scuar, micii vizitatori se vor bucura de diverse activități interactive. Vizitatorii sunt așteptați între orele 13.00 și 17.00, având la ei un act de identitate.

Articole asemănătoare

Back to top button