fbpx

video | Unul dintre suspecții care l-ar fi agresat pe tânărul din Costești figurează în șase dosare penale și 16 contravenționale. Precizările ministrului de Interne

Unul dintre suspecții care l-ar fi agresat pe tânărul de la Ialoveni în noaptea de Revelion figurează în șase dosare penale și 16 contravenționale. Despre asta a anunțat ministrul de Interne, Pavel Voicu, în cadrul unei conferințe de presă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit șefului de la MAI, la fața locului se aflau circa 20 de persoane, dar nu toți au fost implicați în comiterea infracțiunii. Totodată, ministrul a precizat că inițial era vorba doar despre bătaie, iar când medicii au stabilit care este starea victimei, s-au întreprins măsuri pentru a reține suspecții, unul dintre ei fiind plasat în arest preventiv pentru 30 de zile.

„Am inițiat o anchetă de serviciu pentru că au fost anumite acuzații aduse Poliției. De la etapa inițială, când au fost sesizați oamenii legii, au fost întreprinse toate măsurile pentru a fi examinat sub toate aspectele acest caz. Pe parcursul urmării penale nu a fost nici o intervenție pentru a fi mușamalizat acest caz. În acest moment sunt interogați 20 de martori, preluate secvențele video. Sunt suficiente probe pentru ca bănuiții să fie remiși justiției și condamnați”, a declarat Pavel Voicu.

Articole asemănătoare

Back to top button