fbpx

video | Un cartonaș roșu și patru goluri încasate la Chișinău. Tricolorii au cedat cu Israel

Reprezentativa de fotbal a Republicii Moldova a suferit a doua înfrângere consecutivă în grupa F de calificare la Cupa Mondială din 2020. De această dată tricolorii au pierdut împotriva Israelului cu scorul de 1-4, după ce în meciul precedent au cedat cu 8-0 în Danemarca, acest scor fiind recordul negativ al „naționalei”.

Primii au deschis scorul fotbaliștii moldoveni, prin mijlocașul Cătălin Carp. Oaspeții au egalat la finalul primei reprize. Tot ei au marcat de trei ori în a doua repriză, ajutați de greșelile individuale ale fotbaliștilor moldoveni. La începutul reprizei secunde, tricolorii au rămas în minoritate numerică după eliminarea lui Nicolăescu, care a primit cartonaș roșu după un conflict cu un adversar.

Potrivit selecționerului Roberto Bordin, prestația tricolorilor în acest meci a fost evident mai bună decât în partida precedentă, cu Danemarca.

Iată ce a declarat italianul după meci:

În urma acestui rezultat, tricolorii răman pe ultimul loc în grupa condusă de Danemarca, care a învins categoric aseară Austria, scor 0-4.

Foto: captură flashscore.com
Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button