fbpx

video | Un BMW a fost dezasamblat la vamă. Peste 97.000 de țigări, găsite în interiorul vehiculului

Un BMW X6 a fost indisponibilizat în punctul de trecere a frontierei Leușeni. Responsabilii au găsit în toate locurile greu accesibile ale mașinii 4850 de pachete cu țigări.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Incidentul a fost înregistrat pe sensul de ieșire din țară, în după amiaza zilei de 16 decembrie. La linia de control s-a apropiat un autoturism cu plăcuțe de înmatriculare emise de autoritatea română, iar la volan se afla o locuitoare a orașului Iași, în vârstă de 55 de ani.

După verificarea actelor, ofițerii de investigații ai Poliției de Frontieră au solicitat examinarea suplimentară a mijlocului de transport, având bănuieli rezonabile că s-ar transporta ilicit produse de tutungerie. În procesul de verificare a fost și patrupedul Serviciului Vamal, care a semnalat imediat ceva suspect în mai multe părți ale vehiculului.

Ca urmare, o echipă formată din polițiști de frontieră și angajați ai Serviciului Vamal a recurs la dezasamblarea mașinii, în interior fiind găsite pachete cu țigări cu timbru de acciz al Republicii Moldova.

Audiați, șoferița și pasagerul au comunicat că nu cunosc nimic despre țigările depistate. Așadar, mijlocul de transport a fost indisponibilizat pe teritoriul punctului de trecere a frontierei Leușeni, iar cazul este cercetat de către angajații Serviciului Vamal.

Articole asemănătoare

Back to top button