fbpx

video | Un bărbat povestește cum și-ar fi omorât amicul de pahar din cauza geloziei. „M-am dus la veceu și a început a o bâjbâi”

Un bărbat din capitală și-ar fi omorât amicul de pahar din cauza geloziei. Trupul neînsuflețit al victimei a fost găsit de un echipaj al Batalionului de Reacționare Operativă lângă linia de cale ferată pe 19 noiembrie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În urma investigațiilor s-a stabilit că victima, în vârstă de 44 de ani, ar fi fost înjunghiată de un individ după ce au consumat împreună băuturi alcoolice. Bănuitul are 37 de ani și este originar din raionul Ștefan Vodă.

În ziua cu pricină, victima se afla în ospeție la bănuit, într-o locuință improvizată din adiacentul străzii Lunca Bîcului. În urma consumului de alcool, între bărbați s-ar fi iscat un conflict din cauza geloziei, ulterior degenerând în bătaie.

Ca urmare a neînțelegerii, suspectul i-ar fi aplicat victimei mai multe răni cu un cuțit. Acesta a recunoscut fapta în cadrul audierilor și a relatat oamenilor legii cum s-a întâmplat totul.

Poliția precizează că bărbatul a fost anterior judecat pentru mai multe infracțiuni. Individul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și cercetat penal pentru omor. Dacă vina îi va fi demonstrată în instanță, el riscă până la 15 ani de pușcărie.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button