fbpx

video | Un bărbat din Cojușna, lovit de mașină și lăsat să zacă în drum. Dacă i se acorda ajutor ar fi putut supraviețui

Sâmbătă, 24 octombrie, oamenii legii au fost alertați precum că o persoană zace fără suflare pe traseul Chișinău-Ungheni. La fața locului s-a stabilit că victima a fost lovită de un automobil.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cadavrul se afla drumul de acces spre satul Cojușna. S-a stabilit că persoana decedată era un bărbat de 39 de ani din localitate, iar șoferul care l-ar fi accidentat a părăsit locul impactului fără a acorda ajutor victimei, care era încă în viață.

Ca urma re a măsurilor de investigație întreprinse, a fost identificată și reținută persoana care ar fi condus unitatea de transport în momentul producerii accidentului. Este vorba despre un bărbat de 32 de ani, originar din orașul Fălești. După impact, acesta ar fi ascuns mașina în gospodăria părinților săi.

În același timp, Poliția precizează că pietonul era îmbrăcat în haine închise și nu purta vesta luminescentă. Dacă vina șoferului va fi demonstrată în instanță, el riscă până la șapte ani de pușcărie.

Articole asemănătoare

Back to top button