fbpx

video | Un bărbat ar fi atacat și jefuit un băiat de 19 ani. Victima a rămas fără acte și bani

Un tânăr de 19 ani ar fi fost atacat și jefuit în plină stradă de către un bărbat de 47 de ani, în sectorul Rîșcani al capitalei. Incidentul s-ar fi petrecut luni, 17 ianuarie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Cea care a apelat a 112 a fost chiar victima. Aceasta a comunicat că ar fi fost agresat și deposedat în mod deschis de geanta în care avea bani și actele de identitate, în timp ce se afla pe strada Matei Basarab.

Ajunși la fața locului, tânărul de 19 ani a menționat polițiștilor că în timp ce se plimba împreună cu prietena sa, a fost atacat de către un individ care l-a agresat și l-a deposedat de geantă, după care a fugit într-o direcție necunoscută. Prejudiciul cauzat victimei a fost estimat la 2200 lei.

Ulterior, oamenii legii au reținut și escortat suspectul la Inspectorat. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 47 de ani, locuitor a capitalei, iar în cadrul acțiunilor procesual penale el și-a recunoscut vina.

Suspectul nu este la prima abatere anterior judecat pentru ,,Circulația ilegală a drogurilor” și ,,Huliganism”. Bărbatul este cercetat penal în stare de libertate pentru jaf, faptă pentru care riscă închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

Video: Poliția Capitalei

Articole asemănătoare

Back to top button