fbpx

video | Un autocar cu turiști, care circula pe ruta Sankt-Petersburg – Moldova, implicat într-un accident în Rusia. Șoferul a decedat pe loc

Un moldovean a decedat într-un accident rutier care s-a produs în suburbia Moscovei. Autobuzul condus de conațional a derapat de pe traseul.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Presa din Rusia relatează că accidentul s-a produs astăzi, în jurul orei 15:30. Pe lângă șofer, în mijlocul de transport se aflau alte 30 de persoane, dintre care încă un conducător și 29 de pasageri.

Sursa citată precizează că celelalte persoane din autocar nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar moldoveanul a decedat înainte de a ajunge medicii la fața locului. Alte siteuri de știri din Rusia transmit că un camion ar fi încercat să fireze pe linia dublă chiar în fața autobuzului, iar șoferul nu ar fi reușit să frâneze.

În același timp, potrivit agenției Tass, care face referire la serviciul de presă a poliției rusești, autocarul s-ar fi tamponat cu camionul. Vehiculul circula din Sankt-Petersburg spre Moldova și transporta turiști.

Articole asemănătoare

Back to top button