fbpx

video | Totul de la o manevră nereușită: 4 persoane, printre care și 2 copii, au ajuns la spital după un alt accident grav la Peresecina

Un alt accident la Peresecina a cauzat pagube grave. Patru persoane, printre care și doi minori, au fost transportați de urgență la spital, după ce, ieri, două mașini s-au ciocnit violent.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit poliției, accidentul grav a avut loc aseară, în jurul orei 20:50. Preliminar, șoferița unei mașini de model Toyota ar fi vrut să facă o manevra de întoarcere. Astfel, aceasta nu ar fi cedat trecerea șoferului care mergea regulamentar la volanul unui Mercedes.

În urma impactului, unul dintre automobile a fost grav avariat, iar patru persoane – o tânără de 18 ani, o femeie de 39 de ani și doi copii minori de 11 și, respectiv, de 6 ani – au suferit diverse traume: contuzii la spate, coapse, braț și picioare, transmite tv8.md.

Niciunul dintre conducătorii auto nu avea alcool în aerul expirat. Alte circumstanțe urmează a fi stabilite.

Notă: ZUGO a încercat să afle mai multe detalii referitoare la accident, însă nu am primit răspuns la apelul efectuat către Inspectoratul de Poliție local.

Articole asemănătoare

Back to top button