fbpx

video | „Totul abia începe”: Mesajul lui Dodon în ultima zi de mandat

„Stimați și nestimați oponenți politici, totul abia începe”. Este una dintre declarațiile făcute de președintele în exercițiu, Igor Dodon, în ultima sa zi de mandat. „Când începe o partidă, începe și alta”, a punctat acesta după demisia Guvernului Chicu. Totodată, în discursul său, acesta a ținut să aducă mulțumiri celor care și-au dat votul pentru el, dar și partenerilor politici.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cadrul aceluiași briefing, Dodon a declarat că „începând de mâine, președintele nou ales trebuie să-și asume întreaga responsabilitate pentru ceea ce se întâmplă în țară”.

Ulterior, acesta a continuat să vorbească despre mandatul său de președinte și despre hotărârile pe care le-a luat.

„Nu regret nicio decizie pe care am luat în această perioadă. Orice decizie a fost bine gândită,  asumată, legală și în interesul cetățenilor. Vreau să mulțumesc tuturor celor care m-au votat”, a declarat Dodon. 

„Vreau să mulțumesc domnului Chicu și doamnei Greceanîi pentru o perioada, în premieră în ultimii 10 ani, când a fost o colaborare atat de bună între Președinție, Guvern și Parlament”, a mai adăugat președintele în exercițiu.

Dodon revine la PSRM și „totul abia începe”

„Eu voi reveni în PSRM. Pe 30 decembrie curent va avea loc congresul formațiunii. Urmează să se decidă liderul… . Suntem disponibili să dicutăm cu toate partidele. În aceste discuții noi ne vom axa pe un Guvern de tranziție sau declanșarea alegerilor anticipate. Iar perioada următoare va fi una foarte interesată. Stimați și nestimați oponenți politici, totul abia începe”, a spus Igor Dodon.

Amintim că, la scrutinul prezidențial din 15 noiembrie curent, Igor Dodon a fost perdant. Acesta a fost învins de contracandidata sa – Maia Sandu.

Sandu urmează să fie învestită în funcție pe 24 decembrie.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button