fbpx

video | „Ție ce îți pasă?”: Imagini care surprind cum șoferița implicată în accidentul de pe Alba-Iulia a urcat anterior la volan în stare de ebrietate

Șoferița implicată în accidentul de ieri a fost documentată de mai multe ori pentru încălcarea regulilor circulației rutiere și condamnată pentru aceste fapte. Pe internet au apărut mai multe filmulețe cu alte cazuri și cu femeia care ar fi urcat la volan în stare de ebrietate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Din primul video vedem cum conducătoarea vehiculului ar intenționa să se pornească la drum fiind sub influența alcoolului. Cineva încearcă să o oprească, dar ea întreabă persoana care o atenționează „ce îți pasă?”.

Din cel de-al doilea filmuleț se observă cum șoferița, fiind cu cineva în automobil, ar fi provocat un accident, iar ulterior ar fi fugit de la fața locului. Totodată, vocea din spatele camerei spune că ambele persoane aflate în vehicul ar fi în stare de ebrietate.

Precizăm că, astăzi, oamenii legii au anunțat că șoferiței implicate în accidentul de pe strada Alba Iulia i-au fost întocmite anterior 43 de procese verbale și i-au fost deschise 5 dosare penale.

Citește și: video | Șoferița implicată în accidentul de ieri, sub urmărire penală. Ce probe au acumulat polițiștii?

UPDATE: Accidentul teribil de pe Alba Iulia: Două persoane au decedat, iar cel puțin 15 au fost rănite

Reacția Maiei Sandu după accidentul de la Buiucani: „Am dispus astăzi convocarea unei ședințe de urgență”

Articole asemănătoare

Back to top button