fbpx

video | Reacția lui Stoianoglo, după ce Sandu s-a arătat nemulțumită de activitatea procurorului general

Procurorul general este sigur că după o întrevedere cu președinta aleasă, Maia Sandu își va schimba opinia privind rezultatele activității Procuraturii Generale din ultima perioadă. Asta după ce politiciana a declarat luni că nu este mulțumită de activitatea lui Alexandr Stoianoglo.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cel din urmă a anunțat că este gata să se întâlnească cu Maia Sandu.

Un principiu de activitate a organelor Procuraturii este colaborarea cu instituțiile de stat. Noi suntem gata să ne întâlnim cu doamna președinte și să prezentăm toată informația legată de activitatea Procuraturii. Sunt sigur, după asta părerea doamnei președinte va fi schimbată și sper că vom fi auziți”, a spus Stoianoglo în cadrul unei conferințe de presă organizate astăzi, la care a fost întrebat despre declarația președintei alese.

Video: privesc.eu

Amintim că, în cadrul unei conferințe de presă organizată cu presa, președinta aleasă a declarat că nu prea are a spune lucruri bune despre activitatea din ultimul an a Procuraturii Generale, menționând că nu observă progrese în dosarele de corupție de rezonanță.

Nu prea am lucruri bune de spus despre activitatea procurorului general, după un an de zile, din păcate. Îmi doresc să am o discuție imediat după inaugurarea în funcția de președinte. Există o lipsă de performanță, după cum văd eu lucrurile. În Consiliul Suprem de Securitate vom avea discuții foarte serioase”, a spus ea.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button