fbpx

video | Pe un teren neprelucrat, însă „bine îngrijite”. Mai multe plante de cânepă au fost depistate la Ciocana

Operațiunea „MAC-2019” este în plină desfășurare: ofițerii de investigație ai Inspectoratului de Poliție din sectorul Centru au intrat în posesia unei informații operative și au demarat măsuri speciale de investigație în adiacentul străzii N.M. Spătaru din sectorul Ciocana, unde – pe o porțiune de teren neprelucrat – au depistat plante de cânepă bine îngrijite.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Totodată, la fața locului, forțele de ordine au mai depistat trei pachețele din hârtie, în interiorul cărora se aflau semințe de cannabis, cât și ustensile pentru îngrijirea acestora. Plantele de cânepă și obiectele depistate de polițiști au fost ridicate, sigilate și îndreptate la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare, pentru a fi supuse expertizei specializate.

Polițiștii întreprind acțiuni speciale de investigații și urmarire penală, pentru a stabili persoanele implicate în acest caz. Conform legislaţiei penale în vigoare, persoanele care vor fi găsite vinovate riscă o amendă în mărime de la 20.000 de lei la 35.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de până la 150 de ore sau închisoare de până la un an.

Reamintim că acțiunile desfășurate de Poliția Capitalei au loc în cadrul operațiunii speciale „MAC 2019”, ce are ca scop combaterea traficului ilicit de droguri de origine vegetală, depistarea şi nimicirea plantelor cu conţinut narcotic, precum şi identificarea persoanelor care le cultivă ilegal.

Articole asemănătoare

Back to top button