fbpx

video | O fetiță din Călărași, aflată în plasament temporar, maltratată: Reacția Alei Nemerenco

Ieri seara, pe rețelele de socializare au apărut imagini din care se vede cum o fetiță aflată în plasament temporar e maltratată. Din videourile publicate înțelegem că cineva striga la copilă, iar ulterior fața acesteia era plină de sânge.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

 

După ce filmulețele au apărut în spațiul public, o rudă de-a micuței s-a autosesizat și urma să meargă după aceasta. Internauta care a publicat videourile spune că micuții care se aflau în plasament sunt ai ei, dar erau în îngrijirea altor persoane deoarece muncește peste hotare. Totodată, femeia spune că a vorbit cu cei mici, care i-au mărturisit că au fost bătuți pentru că nu au făcut curat în casă.

La fel, astăzi, Ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a venit cu o reacție și a anunțat că autoritățile au intervenit și au retras din familie 4 copii. Ala Nemerenco a mai menționat că poliția investighează cazul, iar ministerul monitorizează cazul.

Actualmente, copii sunt în siguranță. Aceștia au fost duși la Centrul de plasament din Călărași și primesc consultațiile psihologice necesare.

 

Articole asemănătoare

Back to top button